Dec 23, 2009

Terharu


Pukul 10malam

Bunyi doorbell. Semua xnak bukak pintu sebab xexpect sesiapa dtg.

Tiba2, phone Afni bunyi, Bernie (our landlady) calls.

Cuak Afni suruh aku menjawab, ye la kan tetiba malam2 landlady call,cuak jugak

Rupanya dia yang tekan bell. So aku bergegas turun utk bukak pintu, dalam hati berteka teki kenapa dia dtg mlm2 ni.

Me: hi bernie,
Bernie: Hi,sorry.it was very late for me to come. I just came to give you this (sambil menghulurkan chocolate Butlers yang expensive itu.).Sorry again.happy holiday!
Me: Thank you!!(terus speechless sbb terharu).(klu aku xspeechless,aku nak ckp, "You dont have to be sorry for thissss, do come again with lots of butlers'^^")

Terharu landlady dtg malam-malam nak kasik cekelat.(^^,)
Alhamdulillah rezeki
nyum,nyum

7 comments:

My Heart Draws A Dream said...

adoi..sedapnya coklat..kat msia ni ada ka landlady mai jamu apa2..hehehe

`Ammar Muhd said...

lady`s choice ada laa~

Lady Qay said...

ada..jamu mata tgok rmh dia elok ka tak..haha

Rexraihan said...

hehhe...
ada kut,kat malaysia,
mai jamu kita sbb nak naikkan sewa..hakhakhak

yanie kassim said...

ouhhh..sedap tue!!bak sikit..hehe

Rexraihan said...

yanie,klu hantar balik mesia nnt cair dah..hehe

SCHAKEYRA said...

teringat kat tuan umah aku gak... tiap ptg, ape jer masak, mesti mau kirim kat aku... i mean kmi... besh!!

My photo
Cita-cita asal nak jadi tukang jahit.
 

A Little World Of Mine Design by Insight © 2009