Dec 30, 2008

Congratz kak cik


Tahniah kak cik Izzah sebab dapat 8A dalam PMR.

Mak selalu cakap,dalam byk2 anak mak yg nak amik exam, kak cik la yg paling cool. tak gelabah.rileks je sampai ke saat akhir.

tp,walaupun kewl,kak cik sgt rajin belajar dan ulangkaji.mak ada cakap,kak cik ni lambat sikit nk boleh,tp sgt rajin.masa aku cuti summer pun,selalu dia yg rajin tolong mak walau pun nak exam.aku selalu psan dkat die,kalau nk berjaya,mesti kena tolong mak ayah.i do believe in that.insya-Allah, Allah akn permudahkan urusan kita.

bila ditanya besar nnt nk jadi apa, kak cik ckp dia nk pg oversea mcm aku.aku tanya balik "nk jadi doktor jugak ke?".as expected,kak cik jawab "mcm dah xde keje lain je"..huhu..ini semua asuhan ayah sejak dr kecil.memang ayah tak memaksa jadi doktor, tapi ayah selalu ckap pasal kerjaya doktor n the way ayah talk about other professions mcm seolah2 kalau amik course lain susah nak dapat kerja..so,skarang ni dah ada 3org bakal doktor..kak cik nk join the club jugak ke?u are most welcomed..:)

Tahniah kak cik.im so proud of u..

3 comments:

ntah said...

kakcik....join jaa bangcik syamil......insyaAllah jd engineer.....haha

`Ammar Muhd said...

jadi Cikgu pn bleh dapat kerja,jd engineer pn bleh dapat keje...sebab apa?sebab Engineer,cgu tu pn satu pekerjaan ape haha

Rexraihan said...

to Syamil:rasanya engineering mmg xde dalam DNA kitorg kut..engineering ni Ngah Mad's punya susur galur..huhu..tak tau la kut2 yg bongsu2 ni brminat jd engineer.kitorg support je i-Allah.

To Ammar:semua pun dapat kerja.even full time housewife pun dikira kerja,xgitu..heheh

My photo
Cita-cita asal nak jadi tukang jahit.
 

A Little World Of Mine Design by Insight © 2009