Jun 4, 2009

Bengang

*bengang*

*teramat*

Harini class reps kitorg hantar email. Kemungkinan besar tarikh start new term adalah 31 August 2009.

Bullshit..haa..amik kau

Apa kes koordinator UCD ni. Haritu cakap 7 sept start term. Hann siap gi confirmkan dekat programme office. Dah confirm start term 7 sept. Ni timbul spekulasi start term 31 August 2009. Dah diconfirmkan oleh 2 orang kuat UCD,walaupun 2-2 orang ni mcm xsure, tapi 90% start sem 31 august

Ni yang aku nak maki tahap petala langit..

(menulis blog smbil pasang Quran, takut nanti habis semua aku maki, habis cacat blog aku)

*sabar* (suara hati menenangkan)

ye la..
kitorag dah beli tiket flite..diulang TIKET FLIGHT..bukan tiket bas kulim-baling rm4.20..ni tiket FLITE yang beribu2 RM. tiket flight harga yang boleh buat duit muka kreta sebijik, kasut clark new arrival 10 pasang, laptop dell RAM 4GB.

(tarik nafas)

Kalau aku kahwin ngan datuk K xpa laaaa..ayat kebanyakan orang.tapi itu so yesterday, sekarang ni, 'kalau aku kahwin ngan tomok tak pa laaa' (sebab dia dah jutawan).

ok,sambung balik..
aku bengang!!

kalau nak tukar tarikh tiket, kalau free xpa laa..ni nak tukar kena duit jugak. kalau takat 10 euro tu takpala..ni ratus2 euro..

ratus2 euro weh..boleh beli iphone 3g 32GB.

*pengsan sebab terlalu bengang*

update:
tukar tiket mungkin xsampai ratus2 euro..haha..exagerration.besa la,dah bengang.

7 comments:

`Ammar Muhd said...

ni nak bgtau shopping list ke pasal bengang tu? hahah

Ibu Alin said...

sabag cek sabag...

pi shoping ikut list tu, Insya Allah hilang bengang
tapi jadi lagi bingung

My Heart Draws A Dream said...

rehan msuk j la kelas 7 sept..seminggu ja tu..hihi..(nak hlgkan bengang tu)

teh..setuju tu..rehan patut p shopping brg2 tu dl.

Rexraihan said...

hahaha..
kalau ikut shopping list tu,memang xbalik malaysia la

xpa2,tgh bersabar..

n lang, i wish boleh ponteng..samapi raya pun klu boleh ponteng,sanggup..tapi ni dah masuk clinical year.bukan macm kelas2 biasa..huwaaa..nak cuti lagi lama

Misaziz said...

aiseh men ..pasai apa jadi gitu.. sabar ajelah .mak pun frust nonggeng gak...coz dah downkan mood nak sambut posa ngan kakak... Sabar ajelah kakk no....

Rexraihan said...

mak,kakak pun frust jugak..huhuh
nak spend masa byk kat umah..

Rabiatul Adawiyah said...

woho.
ponteng ja...
*meheheh*

-suara tidak membantu sgt.

My photo
Cita-cita asal nak jadi tukang jahit.
 

A Little World Of Mine Design by Insight © 2009