May 31, 2009

Pre Exam

Dulu, tatkala menjelangnya minggu peperiksaan, kalau kat sekolah n KMB, pasti dianjurkan majlis bacaan yasin untuk parents. So anak2 yang duduk asrama sangat la menanti waktu ni agar dapat berjumpa dengan parent

Sekarang, kat sini, nak harap pihak uni anjurkan majlis bacaan yassin utk parent? Tak munasabah..andai tetiba pun admin uni buang tebiat buat majlis baca yassin, adeke international students' parents nak dtg?..huhuh

*owh kesepian tatkala exam mula nak menampakkan bayangnya*

6 comments:

My Heart Draws A Dream said...

kalo uni buat bc yasin suh la mak n ayah dtg..dpt la berjalan p ireland..hihii..emm..really miss that time..waris dtg berduyun2 memeriahkan majlis bc yasin utk anak nak menempuh exam besar..semua dlm kenangan...

Rexraihan said...

betul lang..
sangat rindukan majlis bacaan yasin sewaktu nak exam..
rasa mcm dapat restu n blessing dan semangat nak tempuh exam

Lady Qay said...

tk perlu kn dtg mjlis baca yasin..dr jauh pun boleh buat..yg pntg usha kita sndri msti mau ada...n bless mak ayah msti mau ada...gud luck...

Rexraihan said...

tau,bacaan yassin boleh dibuat dari jauh semua..

cuma nak rasa jumpa mak ayah sebelum exam, macam dulu2..

Misaziz said...

InsyaAllah mak akan baca Yaasin buat anak- anak mak yg akan menghadapi peperiksaan. sekarang ni giliran Nabilah.. Next week Nawal Next 2 week Kakak, Kakcik dan Afifah pula.. Boleh buat pakej kut..Semoga kejayaan milik anak2 mak....

Rexraihan said...

terima kasih mak..:)

My photo
Cita-cita asal nak jadi tukang jahit.
 

A Little World Of Mine Design by Insight © 2009